KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Monday, July 20, 2009

kErEtA iDaMaN......



ermm actually aku nak mintak pendapat dengan kowang sumer,,,nie just dalam perancangan dan kira-kira sajer huhuhhuu...( belom tau confirm tak ) actually aku tengah mencari-cari sebuah kereta yang aku rasa boleh aku gunakan untuk kegunaan family aku. Memandangkan keluarga aku sekarang dah menjangkau 4 orang ( anak 2 orang, isteri + aku) , so aku rasa MPV adalah yang terbaik pilihanku.. takut2 anak akan bertambah lagi nanti hehehehehe.... ermm kalau kowang ada idea , lehlah sumbangkan idea kat comment yek..kalau leh dalam rm100k ke bawah...segala sumbang idea sangat2 aku hargai. TQVM

10 comments:

Asmida said...

cantik gak kereta dalam gambar tu...

Asmida said...

kalau tengok kereta pilihan afiq dan azim... bukalah blog saya......www.salhasmidahs.blogspot.com

Nida said...

Yu...Along suka Grand Livina..... tp ikut budget ler...klu nak budget ciput, citra pun ok

Asmida said...

mmm....kalau budget kecik, banyak kereta boleh dipilih...Grand Livina,Avanza,Exora,Citra,Innova,passo,rondo dan macam2 lagi lah....emmm mana satu yek yang best????

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

ok gaks idea along, Grand Livina ... hrga dalam rm80k ++... ermm apa pendapat as laks kalo grand Livina?

Asmida said...

Emm...(berangan jap...)..ok gak...bila lah ek nak tercapai berangan kita nie????kah kah kah....

Hanafiah said...

Yu, senang jer; ambek Van abis citer, murah dah blh angkut ramai. Sampai 11 org gitu (silap2 blh bat part time angkut budak sekolah) hehehe....Nisan Vannette...Mitsubishi Delica...Toyota TownAce - pilih mana anda suka

ribbit said...

aku baru beli naza ria 2nd hand 56k thn lepas (kalau baru 100k++) tp mmg puas hati best2 alhamdulillah x de masalah so far. try lah...mmg aku strongly recommend this MPV. kt tgh ada lorong (mcm estima) so org besar xyah lah nk kena panjat kerusi utk pegi ke seat blkg

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

abg anep : huhuhu ok gaks abg anep.. tapi kalo bas lagi ok lagi banyak boleh part time leh angkut budak-budak sekolah huhuhuhhuhhu

ribbit: thanks 4 ur suggestion.ermm, nazaria pun ok gaks..ermm tak silap yang baru nie siap ada ngv kan?

p/s: tunggu2 mpv perodua bulan november nie gaks.. ok ke ko heheheheh

AutoSmart said...

Sila ke showroom maya, stok kereta UK & JPN spec...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH