KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Tuesday, May 31, 2011

POSTOR .... POSTOR

GAMBAR SEMASA PERTUNANGAN JAJA DAN AYIE

Dah begitu lama tak update blog.. mmg betul2 dengan kesibukan, hehhehe alasan semata2.. tapi sebenarnya aku mmg betul2 busy masa tue.. minggu lepas pun baru selesai keje kawin adikku jaja bersama dengan pasangannya ayie... aku?? sejak kematian arwah ayah, ditambah pula dengan statusku sebagai anak lelaki sulung .. mmg menjadi tanggungjawabku menjadi tulang belakang dalam keluarga .. lebih-lebih lagi dengan majlis perkahwinan adik.. Di sini angah nak amek kesempatan untuk ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat jaja dan ayie , semoga kebahagiaan kalian akan kekal ke akhir hayat dan membawa ke SYURGA nanti,. insya allah.. Insya allah juga aku akan uploadkan gambar-gambar perkahwinan kalian dalam bloggku ini nanti....

KEINDAHAN NEW ZEALAND .. X SABAR NAK KE SANA !!!

tup tap tup tap... sedar tak sedar hanya tinggal seminggu lebih lagi untuk percutian tripku ke NEW ZEALAND ( 12 Jun 2011 hingga 21 jun 2011 ).. dah tak sabar rasanya maklumlah jarang berjalan sejauh ini... nasib baik juga kakak sulungku ada di sana, mudah sikit nak berjalan sebab dah ada guide tour heheheh... apa persediaanku ekk?? VISA?? dah tepon travel agent tadi .. di NeW Zealand tak perlu VISA, hanya Malaysian passport.mungkin keraba New Zealand adalah negara2 KOMANWEL. ermm baju ?? aku dah setel, isteri dah... anak2 cuma azim belum tambah seluar ?? insya allah nanti aku akan kongsikan ceritaku di New Zealandkepada pembaca semua.... semoga percutianku nanti akan dipermudahkan oleh ALLAH nanti....

SEMOGA ALLAH SENTIASA MEMBERKATI KEHIDUPAN DAN MELIMPAHRUAHKAN REZEKIKU.. AMINN

semalam aku dapat berita gembira..alhamdulilah, aku berjaya dalam anugerah perkhidmatan cemerlang ( APC ) politeknik dalam tahun 2010. tapi tak dapat hadir dalam majlis penganugerahan tersebut sebab pada 14 Jun 2011 nie aku berada di New Zealand.. apa2 pun aku sangat bersyukur kepada Allah di atas segala pemberian rezeki dariNya.. alhamdulilah........

3 comments:

ALEEN MOHAMAD said...

alhamdulillah.... tahniah apai, dpt APC lagi...

Daddy Zuki said...

tahniah! sy yg dah kerja sejak 1997 ni pun blom dpt APC tu..huhuhuhuhu...aku kachiwa!

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

TO ALEEN : thanks ALEEN... camne study kat UTEM ???

TO JUKI : sabar... yang penting ikhlas dalam bekerja :) insya allah , akan dapat juga tue nanti saya doakan aminn....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH