KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Monday, February 15, 2010

LaWaTaN sAmBiL BeLaJaR kE uThM


bergambar kenangan di foyer FKMP
berapa banyak daaa model ferari f1 nih ??
bergambar kenangan bersama en hafiz, jurutera pengajar FKMP UTHM
Lawatan ke bengkel automotive
model mesin edm die sinker
di ruang foyer kompleks teknologi Mekanikal
mendengar taklimat penggunaan mesin2x
bersama En Rashid selaku PRO UTHM
aksi melepak ke melepek nieee ??? huhuhu
Penerangan tentang FKMM di UTHM oleh En Hafiz
10 Februari 2010 ( Rabu) yang lepas aku telah membawa pelajar2 diploma semester akhir Politeknik JB ke UTHM. Actually lawatan ini adalah untuk bertujuan mendedahkan pelajar Politeknik merasai sendiri suasana kampus Universiti di samping mendapatkan info tentang kemasukan ke UTHM dan melihat sendiri Fakulti Kej Mekanikal di sana.. Thanks to en Rashid dan En hafiz kerana sudi melayan kami dan menyusun program kami ke sana.. thanks juga kepada pegawai pengiring, maisarawani, siti normah and hafiz yang meluangkan masa untuk program lawatan ini.. akhir kata , terima kasih daun keladi............

4 comments:

Asmida said...

wah.. best3x.. nak ikut boley????

fairullahs said...

hehehehe.. bulehh3x .. tapi nie lawatan dari jab mekanikal .....ergghksss

maicun said...

hehehe...sorry ye coz kite ilang2 masa g uthm tu...jangan serik bawak kite lagi...

fairullahs said...

its ok.. biasalah dah sampai kat kampung halaman kan ngeehh ngehh ngehhhh .. whatever alhamdulilah program berjalan lancar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH