KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Wednesday, April 14, 2010

KeLaHiRaN PuTeRiKu --11 ApRiL 2010

nak bagi name apa ekk.. lom ada idea lagi
Syoknye tido sebelah abangah ...
camnie yang dinamakan berbedung
Alhamdulilah - pada 11 april 2010 lalu akhirnya aku telah menerima kehadiran seorang puteri dalam keluargaku. maknanya anak-anakku kini dah menjangkau 3 orang.. tapi apa yang bestnye kelahiran kali nie adalah seorang puteri ( gurl) sebab sebelum nie dua orang anakku adalah HERO-HERO huhuhuh..
Jam 1.29 pagi adalah detik kelahiran. Kelahiran kali nie di Hospital Sultan Ismail, Johor Bahru. Berat semasa kelahiran adalah 3.01 kg. apa yang lagi membestkan lagi untuk ketiga-tiga kelahiran , aku dapat menemani isteri di samping hingga ke saat kelahiran....


p/s : DOA UNTUK ANAK

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih dan Maha Penyayang
Ya Allah, sampaikan shalawat kepada Rasulullah dan keluarganya

1. Ya Allah
anugerahkan kepadaku kelangsungan hidup anakku
kemaslahatannya bagiku dan kesenangannya untukku

2. Tuhanku
panjangkan usianya untukku
tambahkan ajal mereka bagiku
untukku pelihara yang kecil di antara mereka
kuatkan yang lemah di antara mereka
sehatkan badan, akhlak, dan agama mereka
sejahterakan jiwa dan raga mereka
dalam segala hal yang urusannya menjadi tanggunganku
alirkan rizki mereka melalui tanganku.

3. Jadikan mereka orang-orang yang baik dan takwa
yang punya pandangan dan pendengaran
yang taat kepada-Mu
yang mencintai dan setia kepada kekasih-Mu
yang memusuhi dan membenci musuh-musuh-Mu
amin.

11 comments:

Nida said...

Comellllnnnyyaa!!!!!!!! Macam muka abang2 dia jugak..hehe..

Yu... nama ni ok rasanya:
Aleesya Ariana

Aleesya tu maksudnya protected by god dan Ariana tu pulak maksudnya full of life (Aleesya tu maksudnya protected by god dan Ariana tu pulak maksudnya full of life)

Asiah Yunos said...

tahniah apai...comelnye baby girl..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

abang apai,
congratezz dh dpt bby girl..bestnyerrr..!!

Tendou Sani said...

tahniah...^_^_~

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

to along: thanks .. nama aleesya tue ok gak .. nanti yu discuss dengan as. thnks 4 suggestion

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

to asiah: thank you asiah.. lama tak dengar cerita?

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

to e-car :salamz.. huhuh mmg lama teringin bby girl,alhamdulilah dimakbulkan.. e-car bila nak tambah nie huhhuu.. aiman mintak adik tuh kuikuikui

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

to tendou sani: thankss .. ;)

adik said...

ala2...tomeynye...xsbr m.cik die nk jmp die...

Anonymous said...

tahniah atas kelahiran baby baru...dr sue n wan

Anonymous said...

Tahniah, Fai. Semoga menjadi penyejuk ayah dan ibu.

Aede

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH