KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Monday, July 19, 2010

PEMENANG !!!! contest hadiah apa yek ????

setelah bertungkus lumus aktiviti memerahkan otak untuk mencari pemenang contest hadiah apa yerk??... huhuhhu.. actually thanks to u olls sebab sudi memberi sumbangan idea yang tersangat 100x bernas. kowang nyer idea memang sangat2 banyak membantu penulis dalam mencari idea untuk mendapatkan ilham dalam menyambut hari ulangtahun kelahiran isteri.. actually bagi penulis bukan untuk mencari pemenang yang penting,. tapi yang tersangat penting adalah JALINAN UKHWAH sesama kita especially di antara blogger2 semua, jangan lupa sertai lagi contest k kalau penulis ada anjurkan lagi... jadi dengan ini penulis nak umumkan pemenangnya adalah :.. JENG JENG JENG ....

^
^
^
^

http://suzie284.blogspot.com/2010/06/pertandingan-hadiah-apa-yek.html
actually tahniah kepada pemenang.. di sini penulis nak paste cadangan kat dalam ruangan nie ..
^
^
^

^

^
me joining the above contest, due today.
details click HERE! To Cikgu Fairullah, i'd like to suggest the following stuff as bday present for u beloved wife ;) of course all the items listed below within the total budget of RM400!!
FIRST : a romantic bday dinner or even bday hi-tea 'above the clouds' --at revolving restaurant KL Tower - (ni i letak adik i punya wedding anniversary pic...REASON : sbb nak celebrate bday ur wife kat tempat yg extra special, she will definitely have a sweet, memorable day here....memang bestlah kalau u treat ur wife mkn kat sini for her bdy ;) bukan selalu pun kan...me myself plan to celebrate my hubby's bday next year kat sini :p kos dinner for 2 pax around RM250, if hi-tea, cost for 2 pax around RM160, tp kena buat reservation tau!! and on top of bday dinner/ hi tea, plus the following item yer..ieSECOND : a bouquet of roses!!! cost around RM50 (boleh beli kat mana2 florists pun, actual price depending on how many roses u wanna buy), REASON : women and flowers are inseparable...flowers esp red roses is lambang cinta kasih u utk ur wife, lagipun bukan everyday u beli bunga kan, just utk special day like bday :)
and on top of dinner/hi-tea and flowers, plus the following jugak yer...THIRD : few suggestions:

a set of body care set yg sgt wangi, cantik, lovely...brand Crabtree & Evelyn, cost around RM100, REASON ; women suka benda2 wangi and cute lovely like this...feel good bila rasa wangi, u pun mesti happy tgk wife u cantik wangi senyum gembira kan.. :p
alternatively, if the above is not suitable, can also give a nightie (brand La Senza paling recommended) REASON ; most women fell good kalau pakai nightie yg cantik2...tidur pun lena dgn senyuman, u pun suka kan tgk wife cantik (plus seksi :p)
or if still tak sesuai, can give a pearl jewellery set (Sabah freshwater pearls- byk jer jual online, me pernah beli these sets, priced RM95)! REASON : women suka jewelleries, tak semestinya gold kan..best jugak tukar2 pakai gold, pakai silver, pakai pearl...i guess ur wife mesti suka pakai these kan...hopefully!so total hadiah ie bday dinner/hi-tea plus flowers plus skincare set/nightie/pearl set = RM400!!
happy shopping for ur wife bday yer!!

6 comments:

Asmida said...

congratulations 4 the winner!.... hampir menepati citarasa assss....

Asmida said...

congratulations 4 the winner!.... hampir menepati citarasa assss....

mama zharfan said...

thanks sbb sudi pilih i sbg pemenang :)

my details :

Suzi Fadhilah Ismail
1542, Kg Padang Kala,
16400 Melor
Kota Bharu
Kelantan

Hp : 012-9512755

thanks once again :)

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

tahniah.. huhuhu, nanti sertai lagi k kalo ada pape contest lagi. tqvm

Sya Isya said...

wawwi..pandai dia fikir hadiah aap nak bagi, kan?

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

huhuhuh... apa hadiah hari jadi tahun nie sya saya ??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH