KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Thursday, June 24, 2010

PERTANDINGAN : HaDiAh ApA YeK ??


Tanggal 1 Julai nie adalah bufday my wife.. ermm actually dah kontang idea nak pikirkan ttg hadiah nie huhuhuhu... ermm kalau boleh nak minta bantuan blogger semua hulur2kan sumbangan idea kat sini , manalah tawkan dengan sumbangan idea nie sekurang2nya dapat membantu penulis yang sedang kekeringan idea nie .. heheheh.. bajet hadiah tak perlulah mahal sangat dalam sekitar RM 200 ke RM 400..

SYARAT-SYARAT PERTANDINGAN :

1. terbuka kepada semua blogger dan perlulah menjadi follower saya jika masih belum menjadi
follower

2. mestilah ada penerangan kenapa perlu saya belikan hadiah yang dicadangkan.. tak perlulah
panjang sangat juzz bagi alasan yang munasabah mencukupi..

3. kalau boleh mestilah bersertakan gambar hadiah yang dicadangkan.. ( kalau bolehlah )..
gambar ilustrasi pun takpe.

4. mestilah dimasukkan ke dalam en3 masing2 dan tagkan kepada saya adress blog masing-
masing dalam comment untuk en3 nie.

5. Tarikh tutup pertandingan pada 29 Jun 2010.

6. Keputusan hakim adalah muktamad hehehhe


HADIAH PERTANDINGAN

  1. HADIAH PERTANDINGAN ADALAH SEBANYAK RM 50.00 CASH ( akan dimasukkan ke dalam akaun pemenang pada 25.07.2010) + hadiah misteri ( akan diposkan pada 26.07.2010 ).
2. Pemenang akan diumumkan pada sekitar 15 - 20 Julai 2010

28 comments:

ribbit said...

wah susah ni...sbb aku tak kenal wife nko camne nk tau hadiah yg terbaik utk dia ye...nanti aku fikir2kan ye best jgk ni :)

iQapiQa said...

erm adiah sguhati xdak ke?
hhehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

hadiah besday saya pun tak dapat minggu lepas huhuhu....

ALEEN MOHAMAD said...

wah! apai.... buat contest pulak dah... aku pun nak cuba nasib lah.... www.aleenmohamad.blogspot.com

maicun said...

aku ponnnnn!!!! hehehe

Nida said...

hehehe... wah sudah semakin maju nih.. nanti Along promotekan dalam blog Along ek....

p/s: jangan lupa belanja makan tau nanti..hehe

zue @ annaleeya said...

salam kenal yer....

akak dah join..
klu tak ckup syarat bgtau yer...

http://zue-oklatu.blogspot.com/2010/06/pertandingan-hadiah-apa-yek.html

adiezaqistina said...

salam...
ok ibu dini dh join..so jemput2 arr terjah...

http://adiezaqistina.blogspot.com/2010/06/pertandingan-hadiah-apa-yek.html

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

thanks atas suppor dan cadangan idea... haaa yang masih belom cadangkan idea .. masih belum terlambat lagi, tarikh tutut lambat lagi 25.07.2010. selamat mencuba .. tqvm

ALEEN MOHAMAD said...

laaa.. apai ni, kat en3 tu nape tulis tarikh tutup 29 jun 2010... mana satu yg betul ni???

Em's Family said...

Salam..

saya pun turut serta yer

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/06/pertandingan-hadiah-apa-yek.html

terima kasih..

yatie said...

Salam,

masih sempat ke? nk join gak,xkira..hehe

http://cutiejun.blogspot.com/2010/06/pertandingan-hadiah-apa-yek-fuji-instax.html

fatin hanani said...

tarikh sebenar tamat bila???
29/6 0r 25/7 ???

kakngah said...

cekgu...

saya nak bagi cadangan

klik sini >>> HADIAH UTK ORG RMH CEKGU

cadangan ditutup!

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

salamz semua , pembetulan tarikh sebenarnya adalah pada 29.06.2010. maaf typing error.. heehhehe. kepada pembaca masih ada msa lagi untuk penyertaan....tqvm

Ummu~Ishak said...

salam incik fairullah

nak turut serta sumbangkan idea boleh?
hadiah yang saya cadangkan :

http://anakabuya.blogspot.com/2010/06/pertandingan-hadiah-apa-yek.html

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

boleh boleh ummu ... saya alu-alukan penyertaan dari semua blogger. tqvm

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenalan cikgu,

Saya nak juga sama2 join yea

ENTRI SAYA

fatin hanani said...

hai2 klu 29 mlm tp sblm 12 mlm smpt x lagi
hehe klu fatin nak antq 29 mlm sblm koi 12
still terima x

iQapiQa said...

sy da join..
http://syafiqahnafis.blogspot.com/2010/06/adiah-buat-tersyg.html

fatin hanani said...

http://atinanani.blogspot.com/2010/06/image.html

ni link fatin :D
jemput tgk k

fatin hanani said...

if x leh buka..inform fatin yar :D
sowy klu da mslh hehehe

ribbit said...

eh aku dh lama post tp lupa daaa nk ltk kt komen sini
entry aku: http://rib-bit.blogspot.com/2010/06/what-woman-want.html

mama zharfan said...

salam

me dh join!

http://suzie284.blogspot.com/2010/06/pertandingan-hadiah-apa-yek.html

selamat shopping utk ur wife..and me wish happy birthday to her :)

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

thanks atas penyertaan dari semua blogger ..pening gaks nak buat pemilihan nie, semuanya hebat2 dan cadangan idea semuanya mmg bernas.. whatever kita tunggu keputusan pemenangnya pada 15 - 20 jun nie.. JENG JENG JENG... Selamat menjalinkan ukhwah...;)

Daddy Zuki said...

belikan dia gelang emas...alah membeli menang memakai...dia pun makin syg gitu..

Asmida said...

Ok.. dah siap wat entri baru syarat2 nak jadik pemenang.... dan apa yang Mama mahukan on my besday in this year.... jom tengok!.....
http://salhasmidahs.blogspot.com/2010/07/hadiah-apa-yek.html

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

yups.. tq tq to juk and mama

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH