KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Thursday, June 3, 2010

MinGgU-mInGgU FiNaL



Dah lama aku tak en3 kat ruangan post nie. Actually aku baru lepas berjuang menanda dan meyiapkan markah final studentku. pening gaks apabila ada studentku yang gagal dalam subjekku huhuhuhu... untuk minggu nie jugak aku terpaksa bertungkus-lumus menyiapkan majlis akikah puteriku pada hari Sabtu nie. Cadang-cadang nak buat nasik beriani.... kambing semua dah setell.. diam tak diam aleesya dah menghampiri usia sebanyak 2 bulan... alhamdulilah.. papa doakan aleesa sentiasa sihat dan menjadi anak yang soleh nanti.. amin.. insya allah nanti aku akan iploadkan majlis akikah aleesya nanti dalam blog nie...

2 comments:

maicun said...

syomelnyeeeee...geram rasa....

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

thanks mai.. bila nak tambah hehehee.. aliya n haziq mintak tue hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH