KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Thursday, December 1, 2011

SELAMAT TINGGAL POLITEKNIK JOHOR BAHRU .....

SALAM 1 MALAYSIA kepada semua para blogger n pengunjung sekelian ... ampun maaf kepada semua kerana dah lama tak update blog.. bukan apa, seperti biasa alasan kesibukan masa menjadi alasan utama aku dan merupakan penyumbang utama kepada ketidak update blog ini heheheheh ... dari aku keje hingga sekarang sebagai kakitangan goment, mmg skrg tak sama macam dulu.. kalau dulu fokus kita hanya kepada pengajaran dan pembelajaran tetapi skrg sejak kemasukan ms iso DAN kemasukan kusus baru iaitu ADVANCED DIPLOMA MEKATRONIK menyebabkan akyu betul2 tak menang tangan nak buat sesuatu keje dalam suatu masa hehehehe.....

selamat tinggal logo politeknik lama :)
welcome new rebranding ... POLITEKNIK IBRAHIM SULTAN

Jeng Jeng Jeng ...... tajuk entri aku kali nie bukannya membawa maksud aku nak pindah dari POLITEKNIK JOHOR BAHRU ... tetapi sebenarnya adalah pemasyuran POLITEKNIK JOHOR BAHRU yang akan bertukar nama menjadi POLITEKNIK IBRAHIM SULTAN.. ini juga menyebabkan menyebabkan aku betul2 tak cukup tangan nak buat keje dalam sesuatu masa.. lepas nie ???? hehehe mungkin fokus lepas nie pulak kepada KPI politeknik menjadi sebuah UNIVERSITI.. insya allah tahun 2015 nanti.. sama2lah kita doakan yekk....
" Semoga allah memberkatiku dalam memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada anak bangsa dan negara ..... semoga juga allah mempermudahkan segala urusan harianku dan melimpah ruahkan rezekiku sentiasa.. amin "

3 comments:

Asmida said...

Semoga Semakin cemerlang dan gemilang atas nama baru PJB nanti... mudah2an semakin melimpah ruah rezekinya lagi.... AMIN...

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

amin... insya allah

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

Suami sy akn bertukar ke Pis.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH