KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Wednesday, March 7, 2012

KASIH IBU MEMBAWA KE SYURGA

PAGI tadi air mata penulis berlinangan ... tak tahu kenapa, tapi yang pasti penulis sangat rindukan kepada bonda penulis... Mungkin kerana terkenangkan jasa bonda kepada penulis yang begitu banyak dalam membimbing dan mendidik penulis, hingga akhirnya penulis berjaya menjadi 'MANUSIA' pada hari ini.. kepada para blogger sekelian dan juga pada pembaca sekelian, sukalah penulis mengingatkan terutama kepada diri penulis sendiri .. hargailah ibubapa kita selagi beliau masih masih ada hayat dikandung badan , dan jika ibu kita telah tiada senantiasalah mendoakan keampunan dan sentiasalah sedekahkan al-fatihah kepadanya. SEMOGA kita semua beroleh hidayah ALLAH swt dan dijadikan kita anak yang SOLEH dan SOLEHAH.. aminnn

Mak : Tahu tak kenapa mak sayang sangat kamu?

Anak : Sebab saya anak mak kan?
Mak : Tapi ada alasan yang lebih hebat daripada itu..
Anak : Apa tu mak?
Mak : Kerana boleh jadi kamu lah penyelamat ibu di kubur nanti andai malaikat sedang mahu memalu dan memukul jasad ibu nanti..
Anak : Mak! Janganlah...
Mak : Jadi anak soleh ye..mak perlukan doamu di sana nak..( Mak itu lantas mengalirkan air mata cinta :)












2 comments:

aLiMaZ rOn said...

assalam bro ... saya dah link... tapi saya tak tau mana yang ori... sebab saya pun ambik dari email .... maybe member pun ambik dari blog u.... anyway thanks sebab tegur.... have a nice day..

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

:) .. thanks actually saya copy link nie dari link u.. hehehe kira u punyerlah yang ori dulu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH