KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Saturday, April 21, 2012

SUPRISED !!!! ON MY BUFDAY

Pada 18 APRIL  2012 ADALAH tanggal yang manis bagi penulis kerana pada tarikh tersebut adalah merupakan hari tua Jadi penulis yang ke ?? .....  hehhhehehe... apa yang penulis nak karutkan coretkan pada entry hari ni adalah tentang suprised dari lovely wife penulis.. actually, lepas balik dari kerja.. selepas Maghrib, my wife ajak penulis shopping dinner, actually katanya nak sambut bufday penulis... Tapi apa yang terkejutnya, apabila sampai di RESTORAN yang dipilihnya.. alangkah terkejutnya.. rupanya semua adik beradik penulis (kecuali KAKAK sulung penulis yang kini berada di MONGOLIA NEW ZEALAND) termasuk bonda pun ada... Apa yang mengejutkan lagi adalah bukan big family dari penulis sahaja, tapi big family dari isteri penulis pun turut serta pada malam tu :)) .. VERY SUPRISED !!!! hehehehe sungguh menangis terharu penulis... Thanks to all yang hadir , especially big family from ejai , mertua and MR SANIF sekeluarga yang sanggup berjalan kaki datang dari jauh semata2 untuk celeberate birthday party dan juga yang lain2 sanggup hadir pada malam tu.. enjoy sangat pada malam tu :) .. emmmm, bila masalah plaks my lovely wife nie rancang ?????  hehheheheh whatever thanks DEAR :)) ... di bawah ini, penulis sertakan youtube rakaman photo pada malam tu ..... saksikan zassssssssss

Bonda penulis dan mertua ejai
Kek buffday yang dibuat sendiri oleh wife penulis.. rasanya ??? nyum nyummm... enak bangattt !!!!
kebetulan puteri bongsu penulis dan penulis sendiri tarikh bufday bezanya seminggu.. apa lagi 2 dalam satu heheheeh .. Happy bufday also to my cute dotter ..ICA @ sya sya
tterbaek 
antara juadah yang ada
bacaan doa selamat dari imam HASSAN ..heheheheh.. happy birthday also to MR RAHIM pada esoknya 19 april
aminnnnn
order lagi best niee ...kata azimm
haaaa.. kasi itu licin 
cleann
nak makan sate jugakk... nak jugakkkkk
amacam power tak aku abeskan sesorang ... kata as
ngantoklah plaks.. tapi lapo lagi niee.. kata afiq
nak abeskan nasi ni lahhhh
bulan nie juga adalah tarikh kelahiran kak wazed.. happy buffday

tisu nie akak leh tukarkan jadi duit taww
hari nie juga adalah hari jadi LONG SANIF.. yang mana tarikhnya adalah sama dengan hari jadi penulis 18 APRIL 2012
Dapat suprised juga daari my lovely son  .. thanks ABANG LONG
ERKSSS.. besarnya kek tuu hehehehehehe

5 comments:

sempoi said...

wahhh abg ngah azim muka dah matang lahh. :D
komen tukarkan tisu jadi duit tu memang terbaekk! hahahaha
birthday wish dari anak2 ucu semoga dapat gaji cepat :p woh woh!

Anonymous said...

huhuhuhuh.. :) thanks akak datang pada malam tu :) - ucu apai

Anonymous said...

imam hassan ekh.. mudah2an..

Mohd Fairullah Muhammadon said...

huhuhuhu nak sebut imam muda hassan dah takleh :)

Asmida said...

kih3... ucu baca pun ketwa terbahak2 statement tue...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH