KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Monday, December 2, 2013

HARI KELUARGA ANI & CO MERIAH !!!!

Pada 24 hingga 26 November 2013 yang lepas, keluarga penulis buat julung kali pertamanya telah mengadakan Hari Keluarga dengan bertemakan DEMI ANAK CUCU. Dengan berbekalkan segala persiapan, alhamdulilah perancangan berjalan seperti yang dirancang. 

Hos untuk Hari Keluarga ini adalah dari Keluarga Along n abang anep.. mengikut perancangan, hari keluraga kami ini akan diteruskan setiap tahun.. Erksss nampak gayanya untuk tahun depan, Keluarga penulislah yang akan menjadi HOS !!! Erkss macam seram jer.. macam takut jer.... Kalau pembaca semua ada idea boleh2lah share dengan penulis yer... Penulis sangat memerlukan idea dari korang semua :) . 

Lokasi pilihan untuk hari KELUARGA adalah di Pantai Sepat, Kuantan dan di kawasan Kuala Gandah iaitu di Deerland Dan Elephant Sanctuary. 


DAY 1 ( PANTAI SEPAT, KUANTAN PAHANG)

Untuk hari pertama ini, kami hanya berpiknik sambil2 bersnap2 gambar... Lokasi di Pantai Sepat memandangkan kedudukannya yang tidk jauh dari tempat tinggal di rumah Along yang lebih kurang dalam 10 km sahaja... Sementara menantikan keluarga ejai ampai pada waktu malannya, maka.. kami pun berpikiniklah dahulu di sini.....

gaya bebas
besar jerawat ?? hehehe
filem hindustan ke ni ??

DAY 2 ( PANTAI SEPAT) AKTIVITI SUKANEKA

Untuk hari kedua pula, di tempat yang sama kami mengadakan program sukaneka.. Wow anak2 dan menantu serta cucu Rohani memang Sporting !!!!DAY 3 ( KUALA GANDAH , PAHANG)

Untuk hari ketiga lokasi famuly Day di Kuala Gandah Pula... Kami menginap satu malam di Temerloh Pahang memandangkan jarak antara Kuantan Ke Kuala Gandah agak jauh lebih kurang 3 jam lebih. Kami ambil 2 buah homestay ( sebelah menyebelah ) di Taman Jaya 3, Temerloh Pahang


Menginap di Homestay Taman Jaya 3, Temerloh Pahang

Keesokan harinya baru kami travel ke Kuala Gandah, Pahang.. lokasi pertama kami adalah di Deerland. Apa yang best aktiviti di sini.. jommm ZOOM ....

Memberi makan rusa di dalam kandang rusa secara live
klik
klikk  klikk 
dan lokasi terakhir adalah di Elephant Sanctuary..

jom mandikan gajahhh
gajah mandi ke ... orang mandi ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH