KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Friday, October 2, 2009

GaThErInG fAMiLy KeLuArGa AlLaHyArHaM hAjI oMaR

Haaa baca jangan tak baca !!Control ayu dan control hensem semua....
Inilah barisan keluarga Haji Suleiman@Pak Ngah

Pada 21 Sept 2009 @2 Syawal yang lepas satu lagi peristiwa sejarah telah berlaku di mana perhimpunan keluarga Allahyarham Haji Omar Bin Abas telah berlaku selama 2 hari iaitu pada 2 hingga 3 syawal 1430H. Actually gathering family nie adalah perhimpunan untuk kali yang ketujuh dan berlaku setiap 2 tahun sekali. Sepanjang 2 hari 1 malam berkampung di Prescott Merlin In Hotel, Kajang nie berbagai-bagai aturcara telah di atur oleh pihak penaja. Seramai 200 orang telah turutserta dalam perhimpunan ini yang mana menyaksikan sehingga generasi kelima !!! Terima kasih kepada keluarga Busu Mas dan Busu Ayoub yang juga merupakan tuan rumah dan penaja untuk perhimpunan kali nie !! sememangnya apa yang nak aku katakan adalah kali nie perhimpunan nie memang BEST dan meriah GILER... di sini kupaparkan beberapa perjalanan aktiviti yang berlaku sepanjang event gathering family nie berlaku... jomzz layannnn......

3 comments:

Nida said...

Merahnya tema baju keluarga Asmida..hehe.. Bagus2, tanda berani tuh!

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

tuelah pasal.. nie dah jadi orang panggil MERAH NYERRR KELUARGA PAK NGAHHHH... hehe kebetulan abah ( ayah as ) memang berpangkat pak ngah dalam keluarga huhuhuhuhu

Asmida said...

seronok.. memang ler seronok... tambahan foc pulak tuh... aduh... lagi best..... Tq buat keluarga busu mas..... nanti leh leh kita wat untuk anak2 cik ani pulak.....sure seronok...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH