KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Monday, September 28, 2009

MeNjElANg SaTu sYaWaL

Gambar keluarga - Hari Raya aidifitri 2009 1..2..3...cheese cakeee
Cik - cik yang belum berkahwinEjai dan Ekin
As + Zam and family
Apai + asmida and family
kasih adik dan abang
Aksi asmida + afiq + azim mempromosi baju berjenama KOKO LULU

20 September 2009 atau 1 syawal 1430H adalah merupakan jatuhnya Hari Raya Aidilfitri untuk tahun ni. Tahun nie juga merupakan tahun bersejarah untuk keluargaku kerana meraikan aidilfitri tanpa keluarga kakak sulungku yang terpaksa berhari raya jauh di perantauan ( New Zealand ). Seawal pagi lagi anak-anakku tak sabar-sabar menantikan waktu siang ..... Kali nie sambutan pagi raya adalah di rumah emakku di Pasir Gudang.... so macamana dengan kowang nyer sambutan hari raya pada tahun nie? Hopefully meriah dan apa yang paling penting adalah ia mendapat keberkatan dari Allah swt. Di kesempatan ini juga aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI untuk semua pembaca blog. Jemputlah datang ke rumah berhari raya.........

5 comments:

Nida said...

Sedeyyyyynya gambar fmily aku takde...

Apsal warna baju Fmily Jai and Has tak sama...tak cun ler...klu tak sure lawaaaaaa

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

tuelah pasal... nak habaq tema baju warna biru.. takper nanti lagi 3 tahun ko ada kan hehehehe

Asmida said...

Kira ok lah tuuu.....
Kota Masai - Biru
Permas jaya - Kuning
Sri Saujana - Merah
Vote... nak color apa?????..... x pon kita satukan jadi bendera Johor.... Baru nama 1 Malysia.....

Nida said...

ooo...gitu ek As..klu Along ada Along nak pakai baju hitam putih ler..wakil negeri Pahang..hehehe
p/s: macam taik cicak daaa

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

hahahhaa.... ok gak tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH