KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Thursday, December 24, 2009

PeNgEmBArAaN mEmBaWa HaJaT........


Pada Ahad yang lepas .. 20 Disember 2009 adalah detik bersejarah dalam keluargaku kerana rombongan meminang bagi pihak adikku, Wan.. Pada 18 Disember 2009 lagi ( dua hari awal ) kami bertolak dari Pasir Gudang untuk menghantar rombongan meminang. Tahniah untuk Wan, angah ucapkan.. Hengat, lepas nie kena jadi lebih bertanggungjawab dan berdedikasi. Insya allah angah doakan kebahagiaan wan dan Su hingga ke jinjang pelamin dan dipanjangkan jodoh hingga ke akhir hayat. So pada 18 hb hingga 19 hb kami sempat berjalan dahulu di Sekitar Melaka ( menginap satu malam ) dan keesokannya kami menuju ke rumah Azmi ( sepupu ) di Kajang dan menginap malam berikutnya di Rumah Abg Nazri ( sepupu ) di Shah Alam..rumah pihak pompuan adalah letaknya di Banting, Selangor... jom layanzzzz
di rumah Azmi (sepupu di Kajang ) , thanks mi sebab jadikan umah tempat bersanggar .. cepat2lah sembuh tangan yang patah tue hehehehe
Menyambut harijadi Naufal yang ke-4 tahun ...kebetulan kena pada tarikh kelahirannya.. Selamat Haari Jadi Naufal....
happy birthday to naufal... bila nak potong kek tue ?? huhuhu
Thanks to abg Nazri n Kak Intan .. atas layanan dan penginapan yang diberikan ,, jasamu dikenang hingga akhir hayat..
Rombongan meminang bermula pada jam 2.00 petang. Actually terlewat dari jangkaan yang sepatutnya berlangsung pada 12.30 petang .. Walaubagaimanapun majlis tetap berjalan lancar ... Alhamdulilah.. To Tuan rumah, maaf atas kelewatan, maklumlah ditambah dengan jalan yang Jem, konvoi laks .. huhuhuhuhu
Antara dulang hantaran pihak lelaki (hijau) dan perempuan (ungu)
wakil pihak lelaki dan perempuan sedang berbincang
apa lah yang haku tenungkan tuh
acara menyarung cincin
get ready untuk bersantap .. lapo..lapo
Jeng ..jeng.. jeng, sehari sebelum berjalan kitorang berjalan2 dulu di Melaka .. almaklumlah cuti sekolah lagikan, sambil nyelam sambil minum air... tido semalam di Melaka...
Aiskrim tuh nampak menggiurkanlahh
Prosperity burger nyum nyum
Taman Buaya Melaka ...
depan pintu gerbang Taman Buaya Melaka
ok, jalan Melaka Jomm

3 comments:

sonata anak kancil said...

afasal tak beritahu nak datang ke Melaka...boleh singgah rumah Sonata! dekat aje...menyarung cincin dengan anak cucu cicit keturunan Hang Tuah ke?

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

hehehe.. actually nak gi Melaka takde dalam planning asal .. tetiba jek .. maaf ye sonata

tidak pihak pompuan umahnya di Banting Selangor...

Nida said...

Tahniah buat Wan.... bukan main melaram lagi mak n mok teh masa ni.. hehe.

Teringat masa kita gi Melaka ramai2 dulu.. syok sakan... tapi yg kelakarnya si Has n Zam takut nak main water slide tu..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH