KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Friday, December 11, 2009

uLanG tAhUn PeRkAhWiNaN...


14 DiSeMbEr 2002 merupakan tarikh penting dalam kamus hidupku, kerana pada tarikh tersebut aku telah menamatkan zaman bujangku.. dan tak lama lagi adalah tanggal 14 disember 2009, bermakna hari ulangtahun perkahwinanku untuk yang ke tujuh tahun... ermm apa planning ekk untuk anniversary tahun nie? Actually untuk aktiviti melancong bersama isteri dan anak-anakku, aku dah tetapkan pada 18 hingga 19 Disember nie di Kuala Lumpur... cuma untuk sambutan pada tarikh tersebut , aku merancang untuk meraikannya di sini (Johor) dulu... macam-macam idea telah berlegar2 di kepala nie ... jalan kat mana? makan apa ? hadiah apa ???? huhuhuhu fenin fenin .... xx!!!

3 comments:

Nida said...

Tahniah bu Yu dan As...

Semoga kekal ke akhir hayat..
Semoga kebahagiaan mengiringi kalian berdua..
Semoga dapat anak ramai2..hehe

juk said...

salam,

selamat menyambut ulangtahun perkahwinan. semoga kekal ke hujung nyawa.

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

to nida: tq tq..mudah2an kebahagiaan ini kekal hingga ke akhir hayat, begitu juga yu doakan utk along dan abg anep berdua... errrr tang anak ramai tuh erggkkk ergghhhhkkk

tu juk: terima kasih juk, insya allah begitulah yang diingini oleh suami isteri..semoga kita semua memperoleh keluarga yang bahagia dan anak yang soleh dan solehah .. aminnn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH