KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Wednesday, January 13, 2010

"JoM mAsUk U 2010" Di PeRsAdA JoHoR


Karnival Pengajian Tinggi Negara 2010

lorrr apalah yang hangat dibincangkan tuhh

sibuk melayan karenah pengunjung ....

motto dan tagline karnival pengajian tinggi negara 2010


cemerlang, gemilang dan terbilang ....

ye encik.. ada pa encik ???
pada 9 dan 10 Januari 2010 yang lepas, Karnival pengajian tinggi negara 2010 telah berlangsung di PERSADA JOHOR. Objektif utama karnival ini adalah untuk memberikan maklumat dan pendedahan tentang peluang kemasukan ke IPTA dan IPTS yang ada di Malaysia. actually aku memang dah terlibat sebagai pegawai penerangan kaunter untuk POLITEKNIK MALYSIA sejak mula-mula lagi karnival ini ditubuhkan. Tahun nie adalah first time diadakan di PERSADA di mana sebelum ini diadakan di PLAZA ANGSANA, JOHOR. tak silap aku kali nie adalah yang ke empat kali diadakan. Program ini berlangsung di setiap negeri di mana tahun nie JOHOR adalah pembukaan dan penutup nanti diadakan pada hujung bulan MAC di Perak.. banyak manfaat yang diperolehi oleh pengunjung terutama pelajar2 mendapat maklumat yang tepat tentang kursus dan peluang kemasukan ke IPTA dan mengetahui tentang cara-cara kemasukan ...

2 comments:

Nida said...

Wah.. jalan lagi.... PERSADA Johor tu kat mana ek? Tak pernah dengar pun sebelum ni.. tempat baru ek?

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

bolehlah dikatakan baru jugak.. kat betul2 bandar jb, area2 plaza kotaraya.. biasanya function2 mcm pc fair ke home fair ker e-com fair ke banyak wat kat situ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH