KliK DuLU iKLaN - IkLan MeNaRik Di SiNi ... daN dApAtKaN $$$$$$

HiTaM pUtIh KeHiDuPaN ....

My Backpacker Slideshow: Mohd’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to 8 cities Guangzhou, Auckland, Melaka, Terengganu, Batam, Pangkor, Semarang and Pasir Gudang was created by TripAdvisor. See another China slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

SiLa KLiK BaWaH uNtUk DaPaTkAn $$$$$$$

Friday, January 1, 2010

ToUrNaMeNt bOwLiNg eX-TeKnIk jB ...


Barisan juara .. tahniah
Barisan naib johan
tempat ketiga .. huhuhuh
Antara yang hadir memeriahkan suasana kejohanan
Pada 27.12.2009 ( Ahad ) yang lepas, satu kejohanan bowling peringkat ex-teknik jb telah berlangsung di Puteri Resort, Pasir Gudang Johor. Actually kejohanan nie adalah merangkap 2 dalam 1 iaitu sambil berpertandingan sambil bergathering...actually sejak 1996 meninggalkan alam persekolahan,bukan mudah untuk bertemu kembali x-school dahulu.. tahniah buat ex-teknik jb kerana berjaya menganjurkan gathering nie especially kepada gonjeng ( rakan karibku merangkap ex-kelas dan ex-kamar ) selaku pengarah program. tahniah juga atas penubuhan laman web http://teknikjb.ning.com . Semoga ikatan ukhwah yang suci ini sentiasa terjalin dan berkekalan hingga akhir hayat.... I LUV U ALL .......

2 comments:

Nida said...

Yu,

Along ada cuci baru cuci semalam gambar yg kita main bowling ramai masa kat pusat bandar dulu... rindu sangat nak main ramai2 macam tu :-(

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

huhuh.. masukkanlah gambo tue dalam blog long leh aku download ... ermm lama tak wat family day kann

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

mErEnUnG sEjEnAk..........

NOTA-NOTA ILMIAH